Guider, inspiration & mer!

Hitta inspiration hos Folkets Möbler! Här hittar du Folkets Möblers bästa guider, tips och idéer! Vi älskar att dela med oss av det vi gillar allra mest – inredning!

Kök & matsal, vardagsrum, sovrum, belysning, mattor & tavlor – förvänta dig det allra bästa hos Folkets Möbler!

Har du någonsin befunnit dig i en situation där du behöver inreda ett vardagsrum? Att inreda vardagsrum är bland det absolut roligaste som finns att inreda i hemmet, men med dagens stora möjligheter kommer även svåra val. Oavsett om man är en utbildad yrkesinredare eller om man ställs inför inredning av den första lägenheten, gör man alla val som man inte förstår sig på ett år senare. Denna guide hjälper dig att få in tänket på hur man inreder vardagsrum, för att verkligen få dig att upptäcka och skapa det perfekta vardagsrummet!
För vissa är handel på nätet en självklarhet. Andra är mer skeptiska. Men hur funkar det egentligen när man ska köpa något online? I den här guiden kollar vi på de 4 enkla steg som behöver göras för att ett köp ska fullbordas när man handlar möbler. Svårare än så här är det inte! Läs mer nu om hur du ser till att du får precis det du behöver hem!
Idag har köksrummet påtagit sig en större roll i våra liv än någonsin tidigare. Förutom det självklara - som att servera mat på köksbordet - har vi sett att det finns en utökad användning för köksinredningen. Inte sällan använder vi köket som alternativ till skrivbord när vi gör läxor med barnen, jobbar från den bärbara datorn eller betalar räkningar och fakturor. Här är därför våra 7 bästa tips på vad du bör tänka på när du väljer köksinredning!
Ofta hör vi talas om den kända skandinaviska designen som råder i möbelmarknaden idag. Men vad innebär egentligen att något har en nordisk prägel, och vilka fördelar kommer med det? I guiden nedan har ni äntligen en bra förklaring på varför så många medvetna människor nu för tiden väljer att köra på skandinavisk design!