Folkets Möbler öppnar en ny butik i Sommen, Tranås!

Folkets Möbler expanderar med en ny butik i Sommens samhälle, i Tranås. Denna butik blir ett tillskott som ger fler kunder möjligheten att provsitta och känna på produkter som de sett på nätet. Sedan tidigare har Folkets Möbler en butik i Borås, vars fysiska närvaro uppskattats stort av såväl invånare som besökare i staden.

Sommens samhälle får en ny möbelbutik med spännande framtidsutsikter. Det står klart efter att Folkets Möbler har blivit fastighetsägare för det traditionella möbelhuset i Sommen. EM Home i Sommen blir hyresgäster och fortsätter sin verksamhet jämte Folkets Möbler.

Vi är mycket glada att EM vill fortsätta sin verksamhet bredvid oss. Vi har två komplimenterande sortiment och kan tillsammans erbjuda kunderna ett bra utbud.

– Renjo Gabro, butiksansvarig på Folkets Möbler

Besökare är välkomna redan lördagen den 14:e augusti 2021, då Folkets Möbler smygöppnar sin utställning. Den officiella premiären är inplanerad den 28:e augusti 2021, men redan nu kan kunder ta del av premiärpriser.

Med ett brett sortiment av soffor, sängar, soffbord, belysning, taklampor, inredning, och andra möbler, kommer Folkets Möbler erbjuda ett stort utbud för hela hemmet. Den gemensamma nämnaren är att Folkets Möbler handlar med leverantörer som erbjuder hög kvalitet på sina produkter.

Vi har sett att det är viktigt med hög kvalitet på produkterna. Det är både vad våra kunder men också vi själva uppskattar. Man ska alltid kunna känna sig trygg i sin möbelshopping, så vi har ett stort kvalitets- och kundfokus.

– Renjo Gabro

Sommen får nu en ny möbelbutik som kan erbjuda möbler och inredning för hela hemmet!

Du hittar den nya butiken på följande adress:

Kungsvägen 21, 57361 Sommen