Billigast på nätet
Alltid fri frakt
Beställ online eller via telefon

Tela Möbel

Tela Möbel är ett familjeföretag beläget på den småländska landsbygden. I över 25 år har detta varumärkesföretag skapat stoppmöbler med kunden i centrum och med full översyn över hela processen. Tela Möbel erbjuder svensktillverkade kvalitetssoffor i tryggt hantverk.

Vi på Folkets Möbler kan, med hjälp av den kända tillverkaren Tela Möbel, ge er prisvärda produkter och lösningar med hög svensk kvalité. Perfekt för era spännande inredningsprojekt både i hemmet och professionellt.

Varumärket

Kvalitet. Känsla. Gott hantverk. Att formge och tillverka möbler som håller länge är en konst som kräver tid, tålamod och passion, tillsammans med stort hantverkskunnande och materialkännedom. Att välja de bästa och starkaste materialen. Att varsamt sy och tapetsera. Handgjorda möbler visar sitt rätta ansikte decennier senare. Skapade av duktiga formgivare, för människor som uppskattar pålitligt hantverk.

Familjeföretaget Tela Möbel är möbeltillverkare som har tillverkat möbler av hög kvalitet efter egen design och eget fritänkande. Ovanstående värderingar har alltid genomsyrat deras arbete.

Kontakta oss

Upplev dessa designers noggrannhet och detaljrikedom i formen av omsorgsfullt utvalda möbler hos oss. Detta varumärke är ett utav de absolut mest uppskattade bland både kunder och företag!

Upptäck soffor och sängar från Tela Möbel idag! Shoppa produkter från Folkets Möbler i Jönköping, Borås, eller på nätet!

Kontakta oss om ni har frågor gällande varumärket, på 036-460 80!

Visar alla 5 resultat