Billigast på nätet
Alltid fri frakt
Beställ online eller via telefon

Bellus

Bellus är ett förstklassigt varumärke som erbjuder hög valuta för pengarna. För att möta den skandinaviska standarden, har varumärket inriktat sig på design, komfort, och service! Känn dig därför säker på att din produkt från Bellus är av högsta kvalité!

Varumärket

Bakom detta varumärke står designer Bror Boije och designer Heikki Toropainen. Bror Boije är en internationellt erkänd designer, som har stått för arkitektur och formgivning åt företag både i Sverige och i utlandet. Som ett resultat av hans förespråkande av innovativ och användbar design, har Bror Boije lyckats skapa sig en internationell profil och ses av många som en av Skandinaviens främsta designers. Bror Boijes signatur kan hittas i alla produkter från Bellus!

Även designern Heikki Toropainen är en stark profil inom möbeldesignvärlden. Tack vare hans erfarenheter med skandinavisk design, bidrar han till att Bellus möbler får en nordisk känsla över sig - något de stoltserar med!

Kontakta oss

Upplev dessa designers noggrannhet och detaljrikedom i formen av omsorgsfullt utvalda möbler hos oss. Detta varumärke är ett utav de absolut mest uppskattade bland både kunder och företag!

Upptäck soffor och sängar från Bellus idag! Shoppa produkter från Folkets Möbler i Jönköping, Borås, eller på nätet!

Kontakta oss om ni har frågor gällande varumärket, på 036-460 80!

Visar 1–12 av 35 resultat