När du gör ett stort möbelköp kan det ibland vara mer bekvämt att betala av beloppet i lugn och ro under en längre period. Du kan alltid välja att betala hela beloppet på en gång, men vi på Folkets Möbler erbjuder dig även möjligheten att dela upp betalningen.

Lägg upp din delbetalningskampanj på 3, 6, 12, eller 24 månader – räntefritt!

Tillsammans med Svea Ekonomi kan vi på Folkets Möbler erbjuda dig räntefri delbetalning på 3, 6, 12, eller 24 månader. Du kan själv välja vilken avbetalningstid som passar dig.

Den nominella årsräntan är alltid 0%.

Dessa delbetalningslösningar fungerar smidigt att söka både via telefon, chatt, eller i fysiskt möte. Det betyder att oavsett om du besöker oss i någon av våra fysiska butiker, eller om du kontaktar oss på distans, så kan vi ansöka om delbetalning för ditt köp.

Du får alltid orderbekräftelse på ditt köp, och godkänner ditt köp via Mobilt BankID – så det inte uppstår några missförstånd.

Du kan också välja att betala av hela lånet närhelst du önskar! Du behöver alltså inte betala varje månad, utan kan lösa krediten direkt eller efter en viss period.

Hur lägger du upp din räntefria delbetalning?

För att lägga upp den räntefria kampanjen, behöver du kontakta oss. Detta görs smidigt och enkelt, på ett av flera olika sätt.

Du kan välja att antingen

Vi kommer sedan att guida dig genom den väldigt smidiga processen att söka lånet.

Enkel avbetalning på ditt köp hos Folkets Möbler

Vi har jobbat intensivt för att kunna erbjuda förmånliga avbetalningsvillkor för dig, för att du skall kunna känna dig både trygg och nöjd med ditt köp.

Delbetalning gäller alla köp – soffor, sängar, soffbord, matbord, spegelmöbler, och annat!

För oss handlar det om att erbjuda en god kundservice, samtidigt som du får goda möjligheter att inreda ditt hem – utan att det skall behöva försvåra den vardagliga ekonomin!