Beställ möbler online! | Guide | Folkets Möbler

Steg 1

Välj design

Allt börjar med ett beslut! Hitta inspiration i våra guider, och bestäm dig sedan för en produkt. Gå då in på produktsidan för att hitta fler bilder och avancera till de nästa stegen!

Steg 2

Välj material/
färg

När du väl är på produktsidan kommer du i de flesta fall att få välja olika färger och material. Detta gäller tyg, skivor, underrede, stoppning till madrasser, och så vidare! Detta gör du enkelt med några få klick!

Steg 3

Välj ben

Även här väljer du ben efter önskemål när du är på produktsidan. När man handlar möbler är det viktigt att de känns personliga – och att då själv bestämma vilka ben man vill ha ökar den personliga känslan!

Steg 4

försäkra dig om mått

För din egen trygghet kan det vara skönt med att försäkra dig om att storleken och måtten stämmer överens med utrymmet som ska fyllas där hemma. Detta är sista steget innan du checkar ut och genomför köpet! 

Sammanfattning

Att handla online (på nätet) är väldigt enkelt! Det går snabbt, är säkert & tryggt, och ska förenkla för dig som kund. I grund och botten bör varje person känna till möjligheten att beställa från hemsidor och hur detta går till. Med hjälp av hemsidor kan man enkelt jämföra pris & kvalité hos många olika möbelbutiker. Dessutom har du alltid rätt till 14 dagars öppet köp om något skulle gå tokigt till!

X